Referat bestyrelsesmøde den 22. juni 2021

Kære Allesammen,

Så foreligger der referat fra dagens bestyrelsesmøde. I finder det på siden med referater men også her:

2021-06-22 Referat Bestyrelsesmøde GF Ullerødhave

Mvh Bestyrelsen.

PS: Til information: Efter bestyrelsesmødet var jeg forbi Rypevængets 1. stikvej og tog dette billede. Her ses en delvis implementering af en individuel løsning, hvor 3 af 4 affaldsbeholdere er på plads. Den fjerde beholder afløser de gamle sække på et tidspunkt.

mvh Niels

1 thought on “Referat bestyrelsesmøde den 22. juni 2021

  1. Til Bestyrelsen
    Er det jeres egen dovenskab, at vi skal have 4 skraldespande foran jeres hus, der bliver flere gange nævnt at vi skal have det som 40 år siden og vi har været i Bo Bedre.
    Jeg bor lige ud til Drosselvænget og jeg går gerne hen til en container med affald, jeg har ingen plads til 4 spande her. Det vil se grimt ud. Hvad med at lave et spørgeskema måske er flest dovne. Jeg ved det ikke. Jeg har set det i Jellerød have og Nordskrænten, det fungere, alle de ekstraudgifter, det er negativ skrevet. M.v. h Bente Dr. 204

Skriv et svar