Forslag til helhedsplan

Vi har fra Landskabsarkitekt John Norris modtaget et forslag til helhedsplan for vore grønne arealer. Dette initiativ er taget med hjemmel i beslutningen på den seneste generalforsamling. Du finder link til forslaget her:

Forslag Helhedsplan – Grundejerforeningen Ullerødhave

Vi modtager gerne kommentarer til forslaget. For at sikre størst mulig gennemsigtighed, vil vi gerne opfordre til at kommentarer skrives nedenfor. Husk du skal være logget ind på hjemmesiden for at have lov til at kommentere. Hvis du har glemt din adgangskode kan du bede om en ny. Hvis du ikke er oprettet som bruger, så skriv til bestyrelsen.

 

 

4 thoughts on “Forslag til helhedsplan

 1. Jeg har, med stor fornøjelse, læst den godt og klart formulerede, grundigt gennemarbejdede plan, som helt tydeligt er skrevet af en person med faglig indsigt, nuancerede holdninger og en professionel indstilling til formidling af sit stof.
  Jeg har blot en enkelt kommentar: Det fællesareal der ligger mellem Rypevænget og Drosselvænget, bag ved RY 241-245, hvor der også ligge en legeplads og som hver sommer bruges til opstilling af foreningens telt ved afholdelse af sommerfest, bruges også ganske meget, forår og sommer, hvor en del beboere spiller kongespil, badminton, minifodbold m.m. En del børn kom desuden på legepladsen, før gyngerne blev sløjfet.
  Og jeg har et forslag: På samme legeplads vil det være skønt at få genetableret gyngerne, som er savnet af mange og måske kunne den suppleres med et væltet træ af en art, der bruges på mange legepladser til alskens leg og fornøjelse…

  Med venlig hilsen
  Anne-Luise Mobeck
  Ry242

 2. Fantastisk med en ekspert i grundejerforeningen med så stor indsigt i, hvordan vi kan nytænke vores dejlige grønne arealer til glæde for beboere, gæster og ikke mindst naturen. Det er nogle virkelig gode forslag, som vi her i DR303 med begejstring støtter op om. Tak for det store arbejde, John Norris!

  Vores eneste kommentar går også på legepladserne. Vi er nye beboere i Ullerødhave og har to små børn, og vi bruger alle tre legepladser jævnligt, men kan jo godt se, at de har nogle år på bagen. Det ville være rigtig dejligt med en lidt større opdatering af legepladserne – gerne så de virker indbydende for børn i mange aldre (og voksne). Der findes firmaer, som specialiserer sig at lave legepladser i naturtræ, som både er virkelig flotte og udfordrende og sjove at lege på. Se fx eventyrleg.dk. Derudover kunne det også være fantastisk med en stor nedgravet trampolin, som også vil kunne tiltrækker børn i alle aldre.

  Bedste hilsener
  Stine og Ketil, DR303

 3. Jeg er enig med Anne-Luise og Stine. Rigtig flot stykke arbejde. Jeg vil også blot foreslå enkelte legeredskaber på en eller flere legepladser, som unge og voksne kan benytte til lidt cross fit træning. Det behøver ikke at være dyre sager men evt. naturresskaber som fx en række store træstubbe i forskellig højde, to stolper med en stang på tværs mv.
  Bh
  Line Vagnby Allen
  Ry 255

 4. Fint skal det være-ligesom Hyacint
  SHELTERS
  Shelters lyder hyggeligt, vi mener ikke det hører hjemme i bebyggelsen, så det er vi imod, det hører hjemme i naturen. Tænk lige på hvem, som kan komme udefra, dertil toiletbesøg og evt. bål for hygge eller mad, vi ved, at der er mange, som ikke rydder op efter sig.
  LEGEPLADSER
  Vi ved at få unge familier hertil, vi skal vel ikke være et oldekolle. Vi skal tænke på fremtiden, legepladserne er fra 1981, de er ikke opgraderet siden. Den er ikke velegnet til børnene, de skal have mange flere udfordringer. vi er nu i 2021, så vi skal tænke fremad.Vi mener, at vi behøver kun en legeplafds, der kan bruges af børn og voksne, en multilegeplads. Vi ved, at der kan søges fonde, jeg har fået et navn, hvor vi kan søge, det er værd at prøve. Når vi har vores barnebarn på besøg, sidder vi ikke ned og ser på, hun har altid en plan og god fantasi, hun vil gerne have os med. Hun gider ikke at være så længe på legepladsen, kun kort tied. Nu bor vi ud til den store legeplads, der oplever vi at børnene ikke er der så lang tid. Så udfordringer til store og små er ikke tilstede. Måske det kunne være en god ide at have et legepladsudvalg.
  SKOVEN
  Vild natur i skoven, skovbunden skal ikke plantes med blomster. Lad træet ligge til gavn for insekter, sommerfugle og fugle.Det ville være godt for børnene at prøve at klatre i træer, gå på line på en træstamme.Måske kunne børnene bygge hytter af det træ som ligger der. Brombærhegnet kan klippes ned ind i mellem, det kan også være til gavn for fugle og mennesker, som gerne vil plukke brombær til marmelade. Prøv at se på træerne,der kan være mange træer, som kan ligne måske en trold, slange, ulv osv. det er igen fantasien. I coronatiden er børnene meget ude i naturen, det håber vi, det fortsætter, og det kan vi hjælpe til.
  FODBOLDBANEN
  Vi skal kunne spille fodbold, det skal ikke være en blomstermark. Jegt spiller selv fodbold og går derned og øver mig til at blive bedre. Jeg hører at i andre bebyggelser, gøres der meget for at være sociale. Det kunne måske opstå nogle fodboldhold for voksne og børn. Vi har hørt at i starten i bebyggelsens levetid var fodbold om lørdagen, det ville være fedt, hvis det kunne opstå igen.
  Vi læser, at I vil tage det op på næste bestyrelsesmøde den 2. marts, I kan godt fremlægge en plan. Det må være op til en generalforsamling at beslutte.
  Med hilsen
  Mogens og Bente, Drosselvænget 204

Skriv et svar