Forslag til helhedsplan

Vi har fra Landskabsarkitekt John Norris modtaget et forslag til helhedsplan for vore grønne arealer. Dette initiativ er taget med hjemmel i beslutningen på den seneste generalforsamling. Du finder link til forslaget her:

Forslag Helhedsplan – Grundejerforeningen Ullerødhave

Vi modtager gerne kommentarer til forslaget. For at sikre størst mulig gennemsigtighed, vil vi gerne opfordre til at kommentarer skrives nedenfor. Husk du skal være logget ind på hjemmesiden for at have lov til at kommentere. Hvis du har glemt din adgangskode kan du bede om en ny. Hvis du ikke er oprettet som bruger, så skriv til bestyrelsen.

 

 

1 thought on “Forslag til helhedsplan

 1. Jeg har, med stor fornøjelse, læst den godt og klart formulerede, grundigt gennemarbejdede plan, som helt tydeligt er skrevet af en person med faglig indsigt, nuancerede holdninger og en professionel indstilling til formidling af sit stof.
  Jeg har blot en enkelt kommentar: Det fællesareal der ligger mellem Rypevænget og Drosselvænget, bag ved RY 241-245, hvor der også ligge en legeplads og som hver sommer bruges til opstilling af foreningens telt ved afholdelse af sommerfest, bruges også ganske meget, forår og sommer, hvor en del beboere spiller kongespil, badminton, minifodbold m.m. En del børn kom desuden på legepladsen, før gyngerne blev sløjfet.
  Og jeg har et forslag: På samme legeplads vil det være skønt at få genetableret gyngerne, som er savnet af mange og måske kunne den suppleres med et væltet træ af en art, der bruges på mange legepladser til alskens leg og fornøjelse…

  Med venlig hilsen
  Anne-Luise Mobeck
  Ry242

Skriv et svar