Kontingent 2020 – 1.800,- kr halvårligt

Kære allesammen,

På generalforsamlingen tirsdag den 18. februar blev samtlige forslag set med økonomiske briller vedtaget. Der var et ændringsforslag til forslag 4-1-3. Da vi ikke ønsker at stifte gæld og ikke har tilstrækkelig formue i foreningen, blev det besluttet at ændre kontingentet til 1.800,- kr halvårligt. Se link nedenfor til vedtaget budget.

I samme omgang flytter vi fremover betalingsfristerne til 1. marts og 1. september. I erkendelse af, at denne ændring kommer med kort varsel,  har vi forståelse for, at betalingen af 1. rate 2020 falder senere. Hvis du har mulighed for at betale 1. marts vil det dog blive værdsat, fordi vi så kan igangsætte arbejdet tidligere uden at belaste foreningens likviditet. På forhånd tak.

Ullerødhave Budget 2020

/Niels

PS: Referat fra generalforsamlingen følger senere.

3 thoughts on “Kontingent 2020 – 1.800,- kr halvårligt

 1. Kære bestyrelse.
  Desværre har jeg ikke deltaget i den netop afholdte generalforsamling, og ligeledes er der ikke, helt forståeligt, endnu udarbejdet et referat fra mødet.

  Dette til trods så tillader jeg mig, at henlede opmærksomheden på, at den ændrede betalingsfrist for kontingent er en vedtægtsændring, der i henhold til vedtægterne skal godkendes af kommunen (§7). Ligeledes forudsætter gyldigheden, hvilket jeg ikke betvivler, at der har været 2/3-dels flertal.

  Mvh.

  Rolf Allen.

 2. Hej Rolf,

  Du har ret. Jvf vedtægternes §15 er betaligsfristerne sat til at være 1/2, 1/5, 1/8 og 1/11, og at en ændring af betalingsfristerne således vil være en vedtægtsændring. Det har jeg ikke været opmærksom på, ej heller dirigent eller generalforsamling. Det beklager jeg selvfølgelig. Jeg forhører mig hos dirigenten, hvordan vi kommer videre herfra.

  (I parentes bemærket har vi så vidt jeg husker i den tid jeg har boet her (mere end 20 år) ikke overholdt vedtægterne, men udelukkende opkrævet halvårligt 1/5 og 1/11.)

  mvh
  /Niels

 3. Hej Rolf
  Vi har haft din henvendelse oppe at vende på det første møde i bestyrelsen efter generalforsamlingen.

  Først og fremmest tak for, at du har styr på vedtægterne og har opdaget den mulige uoverensstemmelse i forhold til kontingentet, som må have stået på i rigtig mange år. Vi har snakket med dirigenten, og tidligere bestyrelser har åbenbart fortolket det sådan, at hvis man opkræver 0 kr. hver anden gang og halvdelen af årskontingentet de to andre gange, svarer det til fire årlige opkrævninger.

  Vi mener ligesom dig, at det er noget rod, at vi skal til at komme med fortolkninger af vedtægterne for at få dem til at svare til virkeligheden. Derfor forventer vi som bestyrelse at fremsætte en præciserende vedtægtsændring til næste års generalforsamling.

  I forhold til vedtægterne er det underordnet, om vi opkræver i 1. og 3. eller i 2. og 4. kvartal. Derfor kører vi med videre med den beslutning, der blev foretaget på generalforsamlingen, og så må vi se, om næse års generalforsamling er med på at lave vedtægtsændringen.

  Mange hilsner
  Erik, Ry221

Skriv et svar