Fælles arbejdsdag lørdag den 15. juni, kl 10:00-14:00

Vi vil forsøge at arrangere fælles arbejdsdage et par gange om året. Formålet er at møde dine naboer og løse mindre fælles arbejdsopgaver så grundejerforeningen kan spare lidt penge. Vi håber at rigtig mange vil møde op så vi kan have en hyggelig dag mens vi forskønner vores fællesarealer.

Denne gang skal vi have rettet op på nogle af vires fællesstier, gennemgå legepladserne og fjerne farlige legeredskaber samt lave forefaldende oprydning omkring legepladserne.

Mød op på fællesarealet, hvor vi plejer at holde sommerfesten. Grundejerforeningen byder på en kold øl eller sodavand. Hvis du har lyst er du velkommen til at medbringe hjemmebag.

Vi glæder os til at se jer. Mød op i godt humør og praktisk tøj.

Tilmeld dig gerne via vores facebook grupper eller til mig på bestyrelsens e-post (bestyrelsen snabel a ulleroden punktum dk).

Bedste forårshilsner

Bestyrelsen

1 thought on “Fælles arbejdsdag lørdag den 15. juni, kl 10:00-14:00

 1. Tak til alle der mødte op i dag til vores fælles arbejdsdag. Det var hyggeligt at møde nye ansigter og så fik vi vist alle sved på panden.

  Der er fjernet farlige legeredskaber, rettet op på belægningen på mellemstien og ryddet på flere gæsteparkeringspladser.

  Vi blev slet ikke færdige men fortsætter næste gang.

  Bestyrelsen vil se på hvordan vi får legepladserne ajour igen. Hvis der er nogen der er gode til at søge fonde mv. eller har kendskab til firmaer der kan anbefales tager vi gerne imod forslag og hjælp.

  På bestyrelsens vegne
  Line, RY 255

Skriv et svar