Kort fælles arbejdsdag – Søndag den 9. juni kl. 10-12

Søndag den 9. juni kl. 10-12 har vi endnu en kort fælles arbejdsdag, hvor vi får noget fra hånden den første time og hygger sammen den anden. Opgaverne tilpasser vi efter hvor mange, vi er, men der skal bl.a. fjernes en rådden bænk og sættes nye net op i fodboldmålene, så tag evt. en bold med.

Vi mødes på den spanske plads ud for Drosselvænget 246-248, og bestyrelsen sørger for kage, øl og vand. Tilmeld dig gerne ved at skrive til [email protected], så vi ved hvor meget, der skal købes ind.

På bestyrelsens vegne
Erik

Fibernet fase 3

Kære alle,
Det er lidt af et projekt, noget mere tidskrævende og kompliceret end jeg lige havde forventet, men ved fælles hjælp og positive tilgang skal vi nok komme i mål til alles tilfredshed.

Etape 3

Der skal ”indblæses” fiberkabel i de tomme orange rør til den sorte boks på ydersiden af huset, og derfor skal teknikkerne igen have adgang til haven. Men der skal ikke graves yderligere i haverne.

Arbejdet vil blive påbegyndt den 28.5 på Rypevænget. Hvilket nr. der startes ved jeg ikke endnu. Mere herom hvis det bliver muligt.

Enkelte huse har d.d endnu ikke fået det tomme rør skudt ind til huset, men det bliver gjort i denne uge 21.

Etape 4 (Ikke tids lagt endnu)

Tidsplanen bliver individuel som ved fase 1. (tror jeg )
Der skal foretages følgende;
Udendørs montering af fiber kablet til boks på ydersiden af huset, samt færdig installation af indvendig boks.

Har I spørgsmål er I velkomne til at skrive eller ringe til mig

Med venlig hilsen
H. C. Nielsen
Rypevænget 224
Tlf. : 4031 4252