Placering og afskærmning af affaldsspande

Så har vi en første udgave klar om placering og afskærmning af affaldsspande. Det kan I læse mere om her: https://www.ulleroden.dk/?page_id=2292.

Heldigvis bor vi i en smuk og varieret bebyggelse, så for at opretholde det udtryk, er det ulige sværere at komme med generelle løsninger. Derfor har vi indtil videre ikke været i stand til at komme med anvisninger for alle matrikler endnu, men der arbejdes på sagen. Udestående lige pt er generelt huse på Drosselvængets “hovedvej” og huse omkring Den Spanske Plads. Vi giver lyd når vi ved mere.

Generelt skal skraldespande placeres på egen matrikel medmindre de kan placeres og afskærmes, som anført på siden henvist til ovenfor.

Sonja, RY240, har tegnet afskærmningen og kommet med forslag til indkøbsliste. Hvis man vælger en løsning med plads til to store spande løber det op i ca 800 kr. Den større udgave, med plads til tre spande (to store og en lille), løber op i ca 800 kr. Eventuelle fliser er dog ikke medregnet. Stor tak til Sonja for det flotte arbejde.

I finder indkøbsliste og tegning her: https://www.ulleroden.dk/?page_id=2377.

Hvis du ønsker hjælp til at etablere afskærmningen vil vi gerne formidle kontakt til vores gartner eller en handymand vi har kontakt til. Vi kender dog ikke prisen for det arbejde. Skriv til bestyrelsen senest 15/1-2023, hvis du er interesseret i formidlingen og I afregner selv individuelt.

God jul
Bestyrelsen