Ny /gl. affaldsafhentning/sortering

Jeg har lige talt med Jens Peter Heide fra Fredensborg Forsyning (projektlederen på udrulningen af den affaldssorteringen). Han sagde (og var inde og spørge nogen undervejs i samtalen) at:

  • Den nye ordning kører, dvs. vi kan roligt bruge spanden med bio/restaffald og de vil blive tømt.
  • Der er en overgangsperiode, hvor nogle husstande har været nødt til at bruge de gamle sække, og derfor vil også sækkene blive hentet (jeg ved ikke hvor længe – 1-2 uger??).
  • Hvis man ikke har affald i sine gamle stativer, kan man derfor roligt lade disse afhente af storskrald (men man skal selv bestille afhentning).

Bestilling af storskrald kan finde sted her: https://fredensborgforsyning.dk/selvbetjening-kundeservice/mit-affald-selvbetjening.

MVH
Barbara/Bestyrelsen

Sommerfest – opdatering

TIDEN NÆRMER SIG. TELTET STÅR KLAR OG VI GLÆDER OS TIL ÅRETS (JUBILÆUMS) SOMMERFEST!

Vi har modtaget spørgsmål fra (nye) beboere vedrørende fællsespisning, og der er klart et behov for at præcisere, hvad det indeholder! Konceptet er, at alle selv medbringer al mad og tilbehør, og vi tænder op i foreningens to store grill’er og så kan maden tilberedes på disse.

Der bliver altså ikke indkøbt og serveret mad fra foreningens side!

DERUDOVER – SOM EN REMINDER – DE VIGTIGE KLOKKESLET PÅ LØRDAG.

15:00 Vi starter (Hoppeborg er åben, spil/lege for børn mm)
15:30 Fælles Kage spisning/konkurrence (medbring selv te/kaffe)
16:30 Velkomstdrink
17:00-18:00 Underholdning – det bliver sjovt!
18:00-20:00 Spisning (grill’er er klar kl. 18)
20:00-21:00 Levende musik
21:00-?? Aften-hygge

Husk at snak med din nabo – måske de har lyst til at kigge forbi selv om de ikke lige har fået tilmeldt sig via mail. Det er også helt i orden! Vi håber mange har lyst til at møde op – og vi har arrangeret et fantastisk vejr til begivenheden. 🙂

Hilsen Festudvalget

Fibernet

Vi har talt med Nordkysten, der graver ledningerne ned for TDC NET.
De er næsten færdige med arbejdet; der mangler kun en boks på hjørnet af 2. stikvej på Rypevænget.
Når der skal forbindes til de enkelte huse, vil kablerne blive lagt i vores græsplæner. Der skal ikke graves noget ned i asfalten på stikvejene.
Nordkysten siger, at den normale procedure er, at TDC/YouSee tager kontakt til grundejerforeningen eller den enkelte grundejer, og kommer med et tilbud på tilslutning til fibernettet.
Vi følger op på sagen.
Hilsen
Bestyrelsen