Efterlysning!

Vi mangler nogle frivillige Festudvalgs medlemmer!

Der skal hen over kommende sommer, hverves nogle nye arrangør deltagere, da vi kun er 2 tilbage. Og dermed mangler 4-5 frivillige hjælpere til at vi kan komme videre med planlægningen af dette års sommer/vejfest, da foreningen har 40 års Jubilæum🇩🇰

Meld dig ind snarest og kom med gode og sjove, samt festlige ideer.

Mvh
Lars
42929247

Jellerødhaves affaldssorteringsplads

Kære allesammen,

Bestyrelsen er blevet kontakter at formanden for Jellerødhaves grundejerforening vedrørende deres affaldssorterings plads.

I den forbindelse, har de gjort opmærksom på, at deres plads kun er for Jellerødhaves beboer.

Vi har ikke nogen aftale med dem, om at beboer fra Ullerødhave kan benytte deres plads, som nogle beboer her fra Ullerødhave har påstået.

Vi er selv i kontakt med Fredensborg Kommune om evt. affaldsplads på vores område.

Hilsen

Bestyrelsen

Hjælp til bekæmpelse af mosegrise og mulvarpe

Kære allesammen,

I forbindelse med bekæmpelse af mosegrise og mulvarpe har bestyrelsen tegnet et abonnement, som sikrer at skadedyrsbekæmperen rykker ud så snart der er tegn på nye mulvarpeskud på fællesarealer. I den forbindelse vil vi gerne have din hælp.

Når du går tur på fællesarealet og ser nye mulvarpeskud vil vi meget gerne høre fra dig. Kontakt bestyrelsen her. Bestyrelsen tager herefter kontakt til vores bekæmper, som derefter rykker ud. Det er specielt vigtigt her i forårsmånederne, hvor aktiviteten hos dyrene stiger, men er i øvrigt gældende hele året.

På forhånd tak for hjælpen. 🙂