Fjernelse af basketbane

På generalforsamlingen besluttede vi at fjerne basketbanen (“Den Sorte Firkant”). Arbejdet har afventet etablering af et overblik over foreningens likviditet. Det har desværre haltet lidt med kontingentbetalingerne. I den kommende uge vil Mogens dog tage kontakt til vores gartner og give grønt lys til arbejdet. Hvornår det så bliver påbegyndt er en anden sag.

En ny hjemmeside er ved at blive lavet

Hej

For at gøre hjemmesiden lidt mere tidssvarende er vi gået i gang med at revidere den. Vores håb er at den således vil blive lidt mere tiltrækkende og vi med tiden kan lægge mere funktionalitet ind. Én funktion, der allerede nu er tilgængelig er at man kan kommentere på indlæg. Opdateringen letter også administrationen af vores hjemmeside.

Allerede nu kan du begynde at få en forsmag på hvordan layoutet bliver. Det kan i øvrigt nemt laves om. Vi prøver at flytte så meget indhold fra den gamle hjemmeside som muligt – men det tager tid så hav lidt toldmodig,

Vi vil være interesseret i at modtage gode forsidebilleder. De har et lidt sjovt format, idet de skal være brede og smale (1000 × 288 pixel). Vi kan godt selv beskære dem i det rigtige format men motivet skal være lidt specielt for at kunne passe til den beskæring.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen / Niels, Ry 256

Edit:

2018-07-22: Så er der kommet referater for 2018 fra generalforsamlingen og bestyrelsesmøder til.

2018-07-24: Hvis du savner informationer fra den tidligere hjemmeside finder du en kopi her. Den vil være tilgængelig i et stykke tid endnu. http://harre.dk/ulleroden/

2018-08-16: Så ligger der referater fra bestyrelsesmøder for 2017 også. Deklarationer er indsat på egen side.

2018-08-29: Side med fælles udstyr til udlån/udlejning oprettet.

2018-08-31: De resterende referater fra generalforsamlinger, som vi er i besiddelse er lagt på siden.